Wij zoeken een decorbouwer!

Wij maken in coproductie met Theater Ins Blau een nieuwe productie PLASTISCH over de plastic problematiek. Het wordt een korte locatie/festival voorstelling voor jongeren en volwassenen.

We zoeken op korte termijn een decorbouwer die ons kan ondersteunen. Ben jij een creatieveling met passie voor theater en duurzaamheid aan het eind van een opleiding of net afgestudeerd? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Belangrijke vereisten voor ons decor zijn: 

  • Weer en wind bestendig; we spelen ook op buitenlocaties
  • We reizen met een personenauto dus het moet compact te vervoeren zijn, max. 1.90x1x0.70m
  • Niet te zwaar
  • Het moet zelfstandig kunnen staan op alle soorten ondergronden
  • Gemaakt van gerecycled plastic materiaal, bijvoorbeeld met de ingezamelde plastic flesjes*
    * In aanloop naar de nieuwe statiegeld maatregel voor kleine plastic flesjes vanaf 1 juli 2021 zetten we een inzamelactie op
  • Er is eventueel interactie met het decor in de voorstelling maar weinig tijd voor de creatie dus eenvoud is een pré

We zoeken per direct een decorbouwer voor onze nieuwe productie. We repeteren 22 maart t/m 9 april. 31 maart moet het decor af zijn, zodat we er de laatste dagen in de studio mee kunnen werken. We kunnen een kleine stagevergoeding bieden, in overleg te bepalen.  

Over DansBlok
Wij zijn een jong, Leids danscollectief. We maken dansvoorstellingen en dansfilms over actuele, maatschappelijke thema’s. Naast uitvoerend collectief zijn wij ook een platform voor professionele dans in onze regio.

Dus heb jij zin om deel uit te maken van een jong, gezellig en hardwerkend collectief?
Stuur zo snel mogelijk je idee, CV en informatie over eerder gemaakt werk naar . Bij interesse sturen we je zo snel mogelijk een uitnodiging voor een (online) kennismakingsgesprek.

Categories: