Datum

30 aug 2020
Expired!

Tijd

13:00 - 22:00

Center Point @ Wat Nu?

Center Point & Veenfabriek Zoldersessies @ Wat Nu? bij De Buurt

Elke laatste zondag van de zomermaanden dansen we onze nieuwe voorstelling Center Point, geprogrammeerd door Wat Nu? We staan dit keer in De Buurt, het oude Pesthuis. Ook dansen we in de voorstelling Zoldersessies van de Veenfabriek. 

Deze voorstelling is GRATIS maar reserveren is wel verplicht. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met de corona-maatregelen. Je kunt combi-tickets reserveren voor onze voorstelling én die van PS | Theater en / of de Veenfabriek. Dat kan door HIER te klikken.

Zondag 30 augustus in De Buurt 
13.00 uur – DansBlok + PS | Theater
14.15 uur – DansBlok + PS | Theater
15.30 uur – DansBlok + PS | Theater
16.45 uur – DansBlok + PS | Theater + Veenfabriek
19:15 uur – mc KASSETT + Veenfabriek
20:30 uur – mc KASSETT + Veenfabriek

Locatie: De Buurt 1.5 Pesthuislaan 7, Leiden

De laatste Wat Nu? vindt plaats op zondag 27 september, speelplek en tijden worden z.s.m. bekend gemaakt.

Center Point gaat over huidhonger, over zoeken naar verbinding. Zowel met mensen dichtbij als verder weg, over het vinden van je thuis, je ‘center point’, over je lichaam als thuis. We dansen deze choreografie op verschillende plekken in Leiden, in intieme setting maar op veilige afstand.

Filmmaker Sam van Zoest vertaalt het verhaal naar film. Deze dansfilm gaat in verschillende hoofdstukken in première deze zomer. De film wordt doorlopend getoond op de dagen van Wat Nu? in Scheltema.

The event is finished.

0 Comments