DansBlokTALENT is een talent-ontwikkelingsproject voor semi- professionele dansers en jonge professionele choreografen, opgezet door DansBlok en dansstudio Tribes. Voor jonge choreografen een kans om met een grote groep dansers te werken, voor de dansers een kans om in een professionele productie mee te dansen. 

Door het samenbrengen van getalenteerde amateurs en professionals, bieden we beiden de kans om hun talent te ontwikkelen en verkleinen we het gat tussen amateurs en professionals.

FREEDOM is a state of mind

De eerste productie heet FREEDOM is a state of mind en werd gedanst door 8 getalenteerde dansliefhebbers: Saimi Dap, Jamie Aijpassa, Silke Rice, Whitney Krens, Selina Wijbenga, Sophieke Klijnstra, Hanna Visser en Lisa Mesander, onder de leiding van beginnende choreografen Rosa Allessie en Éryn Nieuwint. Myrthe Glasbergen schreef de teksten en zong live mee.

‘FREEDOM is a state of mind’ ging in première op zondag 6 oktober bij DansBlok @ Scheltema.

DansTALENT Header bijgesneden 2 verkleind – FREEDOM is a state of mind @ Scheltema ©Kim Doeleman

DansBlokTALENT

DansBlokTALENT is een talent-ontwikkelingsproject voor een semi- professionele dansers en jonge professionele choreografen, opgezet door DansBlok en dansstudio Tribes.
Header bijgesneden3 verkleind 2 DansBlokje @ Leidse Schouwburg

DansBlokjes @ Leidse Schouwburg

DansBlok werkt samen met de Leidse Schouwburg. In seizoen 2019-2020 wordt er voorafgaand aan alle dansvoorstellingen een bijzonder voorprogramma gepresenteerd: de DansBlokjes.
Foto Kim Doeleman

Residency

DansBlok and dance studio Tribes are hosting a two-week residency for young, upcoming dance artists from November 20th until December 4th.
Categories: