DansBlokTALENT is een talent-ontwikkelingsproject voor semi- professionele dansers en jonge professionele choreografen, opgezet door DansBlok en dansstudio Tribes. Voor jonge choreografen een kans om met een grote groep dansers te werken, voor de dansers een kans om in een professionele productie mee te dansen. 

Door het samenbrengen van getalenteerde amateurs en professionals, bieden we beiden de kans om hun talent te ontwikkelen en verkleinen we het gat tussen amateurs en professionals.

FREEDOM is a state of mind

De eerste productie heet FREEDOM is a state of mind en werd gedanst door 8 getalenteerde dansliefhebbers: Saimi Dap, Jamie Aijpassa, Silke Rice, Whitney Krens, Selina Wijbenga, Sophieke Klijnstra, Hanna Visser en Lisa Mesander, onder de leiding van beginnende choreografen Rosa Allessie en Éryn Nieuwint. Myrthe Glasbergen schreef de teksten en zong live mee.

‘FREEDOM is a state of mind’ ging in première op zondag 6 oktober bij DansBlok @ Scheltema.

Events Header verkleind – Mana Órite – Isabelle Nelson @ Scheltema ©Kim Doeleman

DansBlok @ Scheltema

Op 6 oktober 2019 vond ons vijfde evenement DansBlok in Scheltema plaats: een dansfestival in het industriële Scheltema pand in Leiden. Het publiek liep in…
Foto Kim Doeleman

Residency

DansBlok and dance studio Tribes are hosting a two-week residency for young, upcoming dance artists from November 20th until December 4th.
Categories: