Geef jij jezelf, jouw moeder, vriend, collega, oma of iemand anders die je lief hebt een DansBlok Delivery cadeau? Geluk verdubbelt als je het deelt! DansBlok bezorgt live gedanste duetten aan je deur of raam. De lente staat voor de deur en in deze lange lockdown kan iedereen wel een oppepper gebruiken. We dansen een duet van ongeveer 8 minuten voor je deur of raam. 

DansBlok Delivery 2.0. Fotograaf Éryn Nieuwint

Hoe werkt het?

Je kan kiezen tussen twee verschillende choreografieën: Glow (lyrisch en meeslepend) en Dazzle (krachtig met beats) .

We houden natuurlijk afstand, maar maken wel écht contact met het publiek. Het publiek kan van veilige afstand kijken, bijvoorbeeld uit het raam, vanaf het balkon of in de deuropening. Let op: de regels van het RIVM moeten worden gevolgd, dus een Delivery bestellen voor je straat of plein is mogelijk, zo lang iedereen vanuit zijn eigen huis kan kijken en er voldoende afstand gehouden wordt. 

Als aanvrager bepaal je van te voren wat je wil betalen; het is ‘pay what you like’.

DansBlok is een professioneel danscollectief. Normaliter dansen we in theaters maar omdat dat even niet kan hebben we dit initiatief opgezet. Hiermee willen we blijdschap, inspiratie en afleiding brengen in deze vreemde tijd. Met dank aan het Druckerfonds hebben we al meer dan 100 Deliveries kunnen dansen!

Bestel een DansBlok Delivery!

Wil je een DansBlok Delivery bestellen voor iemand anders of voor jezelf? Vul dan het formulier hieronder in of stuur een mailtje met je voorkeuren naar  en we nemen contact met je op. 

Bijvoorbeeld: Voor mijn oma Jannie.
Je kunt ook iets specifieks aanvragen als dat heel belangrijk is.
Ochtend (9:00 – 12:00) / middag (12:00 – 18:00) / avond (18:00 – 21:00). Of is er specifiek tijdstip?
Let op: Het adres van de performance moet een raam / deur / tuin / binnenplaats hebben waar de performance voor gedanst kan worden.
Events Header verkleind – Mana Órite – Isabelle Nelson @ Scheltema ©Kim Doeleman

DansBlok @ Scheltema

Op 6 oktober 2019 vond ons vijfde evenement DansBlok in Scheltema plaats: een dansfestival in het industriële Scheltema pand in Leiden. Het publiek liep in…
DansTALENT Header bijgesneden 2 verkleind – FREEDOM is a state of mind @ Scheltema ©Kim Doeleman

DansBlokTALENT

DansBlokTALENT is een talent-ontwikkelingsproject voor een semi- professionele dansers en jonge professionele choreografen, opgezet door DansBlok en dansstudio Tribes.
Red Carpet Lounge Header verkleind – INVENTA – Dieuwertje Spek ©Kim Doeleman

DansBlok @ Red Carpet Lounge

Op 16 december 2018 vond het vierde DansBlok evenement plaats in de Red Carpet Lounge, een pop-up filmmuseum en café. Tijdens deze editie zetten we…
Categories: