Toen we tijdens de coronapandemie niet meer in theaters en op festivals konden dansen, zetten we ‘DansBlok Delivery’ op: een korte live voorstelling gedanst aan huis. Wil jij een duet bestellen, voor een speciale gelegenheid? Dat kan nog steeds! Want iedereen kan wel eens een oppepper gebruiken en geluk verdubbelt als je het deelt. We dansen een duet van ongeveer 8 minuten.

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen tussen twee verschillende choreografieën: Glow (lyrisch en meeslepend) en Dazzle (krachtig met beats) .

Als aanvrager bepaal je van te voren wat je wil betalen; het is ‘pay what you like’.

Met dank aan het Druckerfonds hebben we al meer dan 150 Deliveries kunnen dansen!

Let op: indien ze er zijn, moeten de regels van het RIVM worden gevolgd, dus een Delivery bestellen voor je straat of plein is mogelijk, zo lang iedereen vanuit zijn eigen huis kan kijken en er voldoende afstand gehouden wordt. 

Bestellen?

Wil je een DansBlok Delivery bestellen voor iemand anders of voor jezelf? Vul dan het formulier hieronder in of stuur een mailtje met je voorkeuren naar  en we nemen contact met je op. 

Bijvoorbeeld: Voor mijn oma Jannie.
Je kunt ook iets specifieks aanvragen als dat heel belangrijk is.
Ochtend (9:00 – 12:00) / middag (12:00 – 18:00) / avond (18:00 – 21:00). Of is er specifiek tijdstip?
Let op: Het adres van de performance moet een raam / deur / tuin / binnenplaats hebben waar de performance voor gedanst kan worden.
Foto Kim Doeleman

Residency

DansBlok and dance studio Tribes are hosting a two-week residency for young, upcoming dance artists from November 20th until December 4th.
Red Carpet Lounge Header verkleind – INVENTA – Dieuwertje Spek ©Kim Doeleman

DansBlok @ Red Carpet Lounge

Op 16 december 2018 vond het vierde DansBlok evenement plaats in de Red Carpet Lounge, een pop-up filmmuseum en café. Tijdens deze editie zetten we…
Categories: