Geef jij jezelf, jouw moeder, vriend, collega, oma of iemand anders die je lief hebt een DansBlok Delivery cadeau? Geluk verdubbelt als je het deelt! DansBlok bezorgt live gedanste duetten aan je deur of raam. In deze vreemde tijd kan iedereen wel een oppepper gebruiken. We dansen een duet van ongeveer 8 minuten voor je deur of raam. 

Hoe werkt het?

Je kan kiezen tussen twee verschillende choreografieën: Glow (lyrisch en meeslepend) en Dazzle (krachtig met beats) .

We houden natuurlijk afstand, maar maken wel écht contact met het publiek. Het publiek kan van veilige afstand kijken, bijvoorbeeld uit het raam, vanaf het balkon of in de deuropening. Let op: de regels van het RIVM moeten worden gevolgd, dus een Delivery bestellen voor je straat of plein is mogelijk, zo lang iedereen vanuit zijn eigen huis kan kijken en er voldoende afstand gehouden wordt. 

Als aanvrager bepaal je van te voren wat je wil betalen; het is ‘pay what you like’.

DansBlok is een professioneel danscollectief. Normaliter dansen we in theaters maar omdat dat even niet kan hebben we dit initiatief opgezet. Hiermee willen we blijdschap, inspiratie en afleiding brengen in deze vreemde tijd. Met dank aan het Druckerfonds hebben we al meer dan 100 Deliveries kunnen dansen!

Bestel een DansBlok Delivery!

Bijvoorbeeld: Voor mijn oma Jannie.
Je kunt ook iets specifieks aanvragen als dat heel belangrijk is.
Ochtend (9:00 – 12:00) / middag (12:00 – 18:00) / avond (18:00 – 21:00). Of is er specifiek tijdstip?
Let op: Het adres van de performance moet een raam / deur / tuin / binnenplaats hebben waar de performance voor gedanst kan worden.
Ignition – Éryn Nieuwint en Dieuwertje Spek – Sterrewacht ©Sjoerd Derine2

DansBlok Delivery

DansBlok bezorgt live performances aan huis! Spread Joy & pay what you like.
Danstraining DansBlok Header verkleind zwart wit bijgesneden

Dance Training

Ontwikkeling en onderhoud van je vaardigheden als artiest zijn van groot belang om op het podium het beste van jezelf neer te kunnen zetten. Daarom…
Categories: