Na het succes van DansBlok Delivery afgelopen zomer (maar liefst 88 voorstellingen in 12 steden) blazen we dit project nieuw leven in.

Ho, ho ho! De feestdagen komen eraan en het wordt anders dan anders… Geef jij jouw moeder, vriend, collega, oma of iemand anders die je lief hebt een DansBlok Delivery cadeau? Geluk verdubbelt als je het deelt! DansBlok bezorgt live gedanste duetten aan je deur of raam. Feestelijk gekleed komen we een stuk van ongeveer 8 minuten performen aan huis. Je bepaalt zelf de prijs.

De nieuwe Delivery’s zijn te bestellen vanaf 20 november!

Hoe werkt het?

Je kan kiezen tussen twee verschillende choreografieën: Glow (lyrisch en meeslepend) en Dazzle (krachtig met beats) .

We houden natuurlijk afstand, maar maken wel écht contact met het publiek. Het publiek kan van veilige afstand kijken, bijvoorbeeld uit het raam, vanaf het balkon of in de deuropening. Let op: de regels van het RIVM moeten worden gevolgd, dus een Delivery bestellen voor je straat of plein is mogelijk, zo lang iedereen vanuit zijn eigen huis kan kijken en er voldoende afstand gehouden wordt. 

Als aanvrager bepaal je van te voren wat je wil betalen; het is ‘pay what you like’.

DansBlok is een professioneel danscollectief. Normaliter dansen we in theaters maar omdat dat even niet kan hebben we dit initiatief opgezet. Hiermee willen we blijdschap, inspiratie en afleiding brengen in deze vreemde tijd. Met dank aan het Druckerfonds!

Bestel een DansBlok Delivery!

Wil je een DansBlok Delivery bestellen voor iemand anders of voor jezelf? Vul dan het formulier hieronder in of stuur een mailtje met je voorkeuren naar  en we nemen contact met je op. 

Bijvoorbeeld: Voor mijn oma Jannie.
Je kunt ook iets specifieks aanvragen als dat heel belangrijk is.
Ochtend (9:00 – 12:00) / middag (12:00 – 18:00) / avond (18:00 – 21:00). Of is er specifiek tijdstip?
Let op: Het adres van de performance moet een raam / deur / tuin / binnenplaats hebben waar de performance voor gedanst kan worden.
DansBlok @ Sterrewacht Header 2 verkleind – Ignition – Éryn Nieuwint en Dieuwertje Spek ©Sjoerd Derine.jpg

DansBlok @ de Oude Sterrewacht

Ons derde dansevenement vond plaats in de Oude Sterrewacht op 30 juni en 1 juli 2018. Het publiek liep een route door het iconische gebouw.…
Header bijgesneden3 verkleind 2 DansBlokje @ Leidse Schouwburg

DansBlokjes @ Leidse Schouwburg

DansBlok werkt samen met de Leidse Schouwburg. In seizoen 2019-2020 wordt er voorafgaand aan alle dansvoorstellingen een bijzonder voorprogramma gepresenteerd: de DansBlokjes.
Categories: