Datum

07 jan 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

DansBlok x De Nationale Operette – WENEN * NEW YORK * PARIJS

Na de concertseries ‘Wien Bleibt Wien’ en ‘Winter in Wien’ brengt De Nationale Operette in het seizoen 2022/2023 ‘WENEN * NEW YORK * PARIJS’.

Dit concert bevat niet alleen pareltjes uit bevat niet alleen pareltjes uit het Weense, Amerikaanse én Franse operetterepertoire, maar ook hoogtepunten uit de bekendste musicals!

De muzikale leiding is in handen van de befaamde maestro Walter Proost. Met de Johann Strauss-bezetting van zijn gerenommeerde orkest European Philharmonia bent u verzekerd van een sprankelende, onvergetelijke concertervaring! De zang wordt vertolkt door solisten die hun sporen internationaal ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Zij waren ooit stersolisten bij de voormalige Hoofdstad Operette! Een vocaal ensemble – bestaande uit aanstormende talenten – werkt dit seizoen ook mee. Enscenering: Brigitte Odett. Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters (van Collectief DansBlok) – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Dansers: Chander van Daatselaar, Charlott Consen, Greta Genovesi, Loïs Hermans
Choreografie: Tessa Wouters

The event is finished.

0 Comments