Datum

01 mei 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00

Kosten

€5.00

FRAME 4.0 Work in progress

FRAME is een dansvoorstelling over balans vinden en elkaars grenzen ontdekken. Wanneer kun je elkaar vertrouwen, op elkaar steunen en wanneer durf je elkaar los te laten? Het leven is zoeken naar een balans tussen jezelf en anderen. Moet je het altijd met elkaar eens zijn om samen door een deur te kunnen?

Twee mensen in een afgezet kader tasten elkaars aanwezigheid af. Met gedetailleerde bewegingen leren ze elkaars taal en standpunt kennen. Toenadering en weerstand wisselen elkaar af. Wat eerst speels en onschuldig oogt leidt tot steeds meer frictie en ruwheid. Er wordt gegooid, getrokken en gehangen. De dansers nemen je mee in een turbulente relatie waarin de grens tussen haat en liefde vervaagd.

Met FRAME willen we zichtbaar maken wat wij dansers fysiek doorvoelen; op elkaar moet je kunnen bouwen. Het duet maakt zichtbaar, voelbaar en tastbaar hoe we elkaar kunnen uitdagen, in balans houden en nodig hebben. In een polariserende maatschappij die steeds individualistischer is illustreren we hoe samen beter is dan alleen.

Dit proces wordt een choreografie estafette: één voor één nemen we de leiding als choreograaf, in plaats van allen tezamen zoals we normaal gesproken werken. Aan het eind van elk maakblok organiseren we een interactieve work in progress-presentatie in het theater en hiervoor zoeken we jou! Kom jij kijken en meedenken over het stuk? Er is ruimte voor vragen, feedback en een inspirerende uitwisseling. Laten we samen verder bouwen…

Deze vierde versie wordt gedanst door Dieuwertje en Tessa en is gechoreografeerd door Éryn. 

The event is finished.

0 Comments