Datum

19 dec 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00

Kosten

€5.00

FRAME 1.0 Work in progress

We maken binnen het Makershuis van Ins Blau een dansvoorstelling over balans vinden en op elkaar kunnen bouwen. In dit duet van ongeveer 15 minuten worden alle fysieke mogelijkheden en onmogelijkheden onderzocht. Wat heb je nodig om samen naar grote hoogtes te stijgen? Wanneer kun je elkaar vertrouwen, op elkaar steunen en elkaar laten vliegen? Hoe bouw je samen een puzzel, en weet je vanaf het begin waar je naartoe werkt of ontstaat het met vallen en opstaan? En in hoeverre moet je verbonden aan elkaar zijn om te kunnen groeien? Twee dansers bouwen samen aan een nieuwe wereld waarin de kleinste verandering grote gevolgen kan hebben.

Met FRAME willen we zichtbaar maken wat wij dansers fysiek doorvoelen; op elkaar moet je kunnen bouwen en willen we ons publiek aan het denken zetten, prikkelen, inspireren en dichter bij elkaar brengen. Het duet maakt zichtbaar, voelbaar en tastbaar hoe we elkaar kunnen uitdagen, in balans houden en nodig hebben. We illustreren hoe samen beter is dan alleen.

Dit proces wordt een choreografie estafette: één voor één nemen we de leiding als choreograaf, in plaats van allen tezamen zoals we normaal gesproken werken. Aan het eind van elk maakblok organiseren we een interactieve work in progress-presentatie in het theater en hiervoor zoeken we jou! Kom jij kijken en meedenken over het stuk? Er is ruimte voor vragen, feedback en een inspirerende uitwisseling. Laten we samen verder bouwen…

Deze eerste versie wordt gedanst door Éryn en Dieuwertje en is gechoreografeerd door Rosa. 

The event is finished.

0 Comments