Center Point LIVE @ Wat Nu? op zondag 26 jul

Elke laatste zondag van de zomermaanden dansen we onze nieuwe voorstelling Center Point, geprogrammeerd door Wat Nu?  Op zondag 26 juli staan we samen met PS | Theater en KASSETT op het Pieterskerkplein.

Center Point is zowel een dansfilm als een live voorstelling geworden. Hierbij de première van het eerste hoofdstuk van de film: NORTH. 

Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met de corona-maatregelen. Deze voorstelling is GRATIS maar reserveren is wel wenselijk. Je kunt combi-tickets reserveren voor onze voorstelling én die van PS | Theater en KASSETT, maar je kunt ook alleen naar DansBlok komen. 

Zondag 26 juli op het Pieterskerkplein

13.00 uur – PS | Theater, DansBlok en KASSETT
* alleen DansBlok = 13:30 uur

14.30 uur – PS | Theater en DansBlok
* alleen DansBlok = 15:00 uur

15.30 uur – PS | Theater, DansBlok en KASSETT
* alleen DansBlok = 16:00 uur

17.00 uur – PS | Theater en DansBlok
* alleen DansBlok = 17:30 uur

Center Point

Center Point gaat over huidhonger, over zoeken naar verbinding. Zowel met mensen dichtbij als verder weg, over het vinden van je thuis, je ‘center point’, over je lichaam als thuis. We dansen deze choreografie op verschillende plekken in Leiden, in intieme setting maar op veilige afstand.

Filmmaker Sam van Zoest vertaalde het verhaal naar film. Deze dansfilm gaat in verschillende hoofdstukken in première deze zomer. De hele film kan via een QR-code worden gestreamd, deze is te vinden op de voorstellingslocatie.

Wat Nu?

Theaterfestival over een nieuwe toekomst

Wat Nu? is een samenwerking tussen de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal, de Veenfabriek, PS | theater, DansBlok, Fields of Wonder en KASSETT.

De volgende twee edities zijn nog te zien op:
Zondag 30 augustus – speelplek en tijden worden z.s.m. bekend gemaakt
Zondag 27 september – speelplek en tijden worden z.s.m. bekend gemaakt

Categories: