In de afgelopen 5 weken dansten we al 50 live performances voor ramen, deuren, op pleintjes en balkonnetjes! We hebben al bijna €2000,- aan het Rode Kruis kunnen doneren <3 De actie wordt verlengd tot en met 1 juli

Je kunt nu kiezen tussen vier verschillende choreografieën. Het zijn duetten van ongeveer 8 minuten. Vanaf nu is ook de Delivery-versie van onze voorstelling OVER & OVER te bestellen! Vraag ‘m aan en haal de festival-vibe naar je huis.

Als aanvrager bepaal je van te voren wat je wil betalen; het is ‘pay what you like’ en 10% gaat naar het Rode Kruis. Wil je een DansBlok Delivery bestellen? Ga naar DansBlok Delivery of stuur een e-mail naar  en we nemen contact met je op.

DansBlok is een professioneel danscollectief. Normaliter dansen we in theaters maar omdat dat even niet kan hebben we dit initiatief opgezet. Hiermee willen we blijdschap, inspiratie en afleiding brengen in deze vreemde tijd. Het publiek kan van veilige afstand kijken, bijvoorbeeld uit het raam, vanaf het balkon of in de deuropening. 

Let op: de regels van het RIVM moeten worden gevolgd, dus een Delivery bestellen voor je straat of plein is mogelijk, zo lang iedereen vanuit zijn eigen huis kan kijken en er voldoende afstand gehouden wordt. 

DansBlok Delivery - foto Patricia Nauta
DansBlok Delivery - foto Patricia Nauta
Categories: