PLASTISCH is onze nieuwe festival productie over onze paradoxale verhouding met het materiaal plastic. Plastic is mooi en lelijk, praktisch en vervuilend tegelijk. Hoe gaan we met dit probleem om? Wat gebeurt er met al dit gebruikte materiaal? Alles lijkt maakbaar in een wereld waar plastic fantastic het schoonheidsideaal is, maar waar ligt de grens?

We hebben twee try-outs gepland, op 13 juni om 13:00 en om 15:00 uur. Onze stagiair Kaydee danst de voorstelling van 13:00 uur en Rosa die van 15:00 uur. 

We hebben maar 20 plekken per voorstelling beschikbaar. De tickets kosten slechts €7,50 per stuk! De voorstelling is buiten en de corona richtlijnen worden nageleefd. Er is een kort nagesprek en voor een drankje kun je terecht bij het restaurant aan de overkant.

Informatie

Wat: PLASTISCH, duur ca. 30 minuten
Waar: Recreatiegebied Vlietland
Wanneer: 13 juni om 13:00 en 15:00 uur. Inloop vanaf 15 minuten voor de voorstelling.

Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar een nader te bepalen datum. Er is parkeergelegenheid op het terrein, maar we adviseren met de fiets te komen. Ook is er een openbaar toilet op de locatie. 

PLASTISCH is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Leiden, het Prins Bernhard Cultuurfonds en Theater Ins Blau.Op 27 juni gaat onze nieuwe voorstelling PLASTISCH in première op Festival van het Andere Theater dat wordt georganiseerd door Theater Ins Blau en Theater de Generator op diverse locaties in Leiden.

Tickets
Totaal


Categories: