Gelukkig nieuw jaar! We hebben een geweldig jaar achter de rug: de eerste DansBlokjes in de Leidse Schouwburg zijn gedanst, DansBlok in Scheltema was dik uitverkocht, we hebben in Museum De Lakenhal onze dansfilm FLOW opgenomen, we hebben mooie nieuwe stukken kunnen maken met behulp van de Nieuwe Makers Stipendium van Gemeente Leiden én we hebben onze eerste DansBlokTALENT productie gecreëerd, met hulp van Tribes Leiden & Fonds 1818. Maar dat was 2019.

Voor 2020 hebben we nóg meer mooie plannen: we gaan voor het eerst met alle vier de DansBlokkers een nieuwe productie maken, er komt nog een dansfilm aan, er staan nog vijf DansBlokjes in de Leidse Schouwburg geprogrammeerd, we gaan wekelijks training voor professionele dansers organiseren (met dank aan het LAK!). En om al die mooie nieuwe dingen te tonen organiseren we weer een evenement aan het eind van het jaar.

Bij al deze projecten hoort een mooie nieuwe website waar je dit alles op kunt terugvinden. Bij deze. TADAA! Met dank aan de geweldige Veerle van der Gracht. Deze vrouw heeft beauty én brains en is ook nog eens een geweldige danser. Lieve Veerle, dankjewel! Welkom in ons team! 

Categories: